Tankönyv -és Jegyzetbolt

 

Nyíregyházi Egyetem Tankönyv -és Jegyzetboltja, az „A” és  „B” épület átkötő folyosóján található.

A könyvesboltban elsősorban azok a könyvek, jegyzetek kaphatók, amelyeket a tanszékek, intézetek rendelnek meg a hallgatók részére ajánlott vagy kötelező irodalomként az adott tantárgyakhoz kapcsolódóan. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy csak az itt tanuló hallgatók vásárolhatnak a boltban, magánszemélyeket, iskolákat is szívesen kiszolgálnak. Ezért fontos, hogy szakkönyveken kívül széles választékot tudjunk biztosítani más jellegű könyvekből is: pld. szépirodalom, krimi, ezoterikus könyvek, verses kötetek, Rubicon folyóirat.

A jegyzetbolt célja, a felmerülő olvasói igények kielégítése, ennek érdekében közel harminc könyvkiadó kínálatából válogat. A kiadókon kívül más főiskolák jegyzetboltjaival is folyamatosan tartja a kapcsolatot. Ennek előnye, hogy az esetleg már országos terjesztésben nem szereplő könyvek is beszerezhetőek.

A vásárlás nemcsak személyesen történhet, minden esetben elfogadnak megrendelést, ha az írásban, telefonon, vagy az interneten keresztül történik. A megrendelt könyveket rövid határidővel postázzák, melynek kiegyenlítése történhet átutalással vagy csekken keresztül.

 

Nyitva tartás, tanulmányi időben:

Kedd 8.00 – 15.30
Szerda 8.00 – 15.30
Csütörtök 8.00 – 15.30
Péntek 8.00 – 15.30
Szombat 9.00 – 12.00

 

 

 

 

 

 

 

shadow