Cisco Hálózati Akadémia

a Nyíregyházi Egyetemen!

Vegyél részt egy magas szintű informatikai képzésben a Nyíregyházi Egyetemen! Légy tagja a Cisco Akadémiánknak!

Regisztráció  
 Nyíregyházi Egyetem - Cisco Network Academy

 

Jelenleg a  CCNA Routing and Switching, CCNA Security és az IT Essentials képzések tananyagát oktatjuk.

A CCNA képzések alapvetően a Cisco Certified Networking Associate (CCNA) ipari minősítő vizsgákra készítenek fel.

A CCNA Routing and Switching képzés négy képzési szakaszra (szemeszterre) bomlik, ajánlott teljes óraszáma 300 óra. A CCNA Routing and Switching tananyaga angolul, illetve részben (I-II. szemeszter) magyarul érhető el és feltételez némi műszaki előképzettséget. A tananyag számos kihívást tartalmaz, azaz számít a diákok önálló probléma megoldó képességére és kreativitására. A Routing and Switching tananyagot elsősorban a főiskolák és egyetemek választják.

A CCNA Security a Cisco Hálózati Akadémia önállóan is oktatható, ám haladó szintű tananyaga. Hálózati alapismeretek, valamint a Cisco IOS alapszintű ismerete nélkül nehezen elsajátítható. Ideális esetben a kurzus felvétele egy CCNA Discovery vagy CCNA Exploration elvégzése után javasolt. A tananyag csak angol nyelven hozzáférhető.

Az IT Essentials tananyag szakmai előképzettséget nem igényel, bárki számára elsajátítható. Elsősorban szakközépiskolai diákok, felsőfokú szakképzésben résztvevő diákok és olyan 4 éves képzések diákjai számára fejlesztették ki, akik informatikai karrierre vágynak és szeretnének használható tudást szerezni a számítógépek működéséről, összeállításáról, hardveres és szoftveres hibák felismeréséről és javításáról. Az IT Essentials a Cisco Hálózati Akadémia belépő szintű tananyaga, magyar nyelven is hozzáférhető.