Szakdolgozat leadási információk

"Kedves Végzős Hallgatók!

 

A szakdolgozat leadási határidő 2014. április 30-án lejár.

A szakdolgozat Belső címlapjának mintája és a szakdolgozatban elhelyezendő Jogi nyilatkozat letölthető a  www.nyf.hu/tfo honlapról a „letölthető nyomtatványok hallgatóknak” linkről.

Ugyanitt megtekinthetők a Kari szakdolgozat készítési útmutatók.

Az elkészített szakdolgozatot az eddigiekhez hasonlóan nyomtatott formában és CD-n kell leadni.

A Tanári szakdolgozatot a Bessenyei György Tanárképző Központ útmutatója alapján kell majd feltölteni.

                                                                                                                                              HSZK"

shadow

MEGHÍVÓ

A NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA

REKTORA

tisztelettel meghívja Önt

az intézmény

Diplomaátadó ünnepségére

Az ünnepség helyszíne:

Kodály Zoltán Kulturális Centrum

Időpont:

2014. február 1. (szombat)

11.00 óra

shadow

HALLGATÓI ÉRTESÍTÉS

A költségtérítéses / önköltséges képzésben résztvevő, felsőbb évfolyamos hallgatók (III. félévtől), szociális helyzetük alapján a 2013/2014. tanév II. félévére is kérelmezhetik a fizetési kötelezettség mérséklését, továbbá kiemelkedő tanulmányi eredmények alapján a költségtérítéses / önköltséges képzési formáról az államilag támogatott / állami ösztöndíjas képzési formára történő átvételüket. (A megüresedett hallgatói helyekre a legjobb kumulatív tanulmányi átlageredményű hallgatót fogjuk átvenni, azonos képzési területen és munkarenden – N/L – belül.)

 

A NEPTUN-rendszerben kitöltött űrlapot elektronikusan kell benyújtani (ügyintézés – kérelemkezelés menüpontban)

2014. január 28-án 1000 órától

február 10-én 1400 óráig.

 

A határidő jogvesztő jellegű.

shadow
shadow

ÚT A DIPLOMÁHOZ

Felsőoktatási esélyteremtő ösztöndíj- és önköltség-támogatási program

alap-, mester vagy osztatlan képzésen hallgatói jogviszonnyal rendelkező, magyar állampolgárságú önköltséges hallgatóknak

részletek: http://www.emet.gov.hu/felhivasok/ut_a_diplomahoz/

shadow

Amennyiben kitöltitek az "Egyetemi-főiskolai hallgatók vállalkozói attitűdjének felmérése (GUESS 2013)” című kérdőívet az alábbi nyereményekre is esélyesek lehettek:

 - 70 000 forintos Extreme Digital vásárlási utalvány
 - 50 000 forintos Extreme Digital vásárlási utalvány
 - 25 db Pro Prezi éves előfizetés

 kérdőív:
https://stgallen.qualtrics.com/SE/?SID=SV_9uVosDVQRDixazb

shadow

Záróvizsga-jelentkezés!

A 2014. január 22-24. között tartandó záróvizsgára jelentkezni 2013. november 20-tól december 02-ig a NEPTUN Hallgatói weben keresztül az Ügyintézés/ Záróvizsgák menüpont alatt lehetséges.

Keresztféléves felvételi eljárásban mesterképzésre jelentkezők december 19-én tehetnek záróvizsgát, melyet a tanulmányi előadójuknál kell jelezni, a jelentkezést és a befizetést igazoló dokumentum bemutatásával együtt!

shadow

Általános testnevelés változás!!!

Tájékoztatjuk, hogy az általános testnevelés teljesítésének nyilvántartási rendje a 2013/2014-es tanévtől megváltozott. Az eddigi rendtől eltérően a Neptun-rendszeren keresztül tárgyfelvétel keretében kell feljelentkezni az általános testnevelés órára. A felvehető tárgyak listáján belül ATE0001 kóddal találja meg az Általános testnevelést. Ezen a kódon belül fel vannak tüntetve különböző kurzusok, különböző sportágakban, amely kiválasztása után el tudja dönteni, hogy a jelenlegi félévben milyen sporttevékenységet szeretne űzni. A félév folyamán 10 alkalommal köteles részt venni az Ön által felvett kurzuson, amelyet csak ugyanannál a tanárnál és ugyanabban az időpontban teljesíthet. Azok a hallgatók, akik korábbi félévekben már igazoltan teljesítették az egyik félévi általános testnevelést, azok felmentést kérhetnek a teljesítése alól, nekik a Neptun rendszerben további egy kurzust kell felvenni általános testnevelésből!
Amennyiben a Neptun-rendszerben tantárgyfelvételi nehézségei adódnak az általános testnevelés felvételével kérjük, hogy a 2039-es melléken jelezzék a problémát.

Hallgatói Szolgáltató Központ

 

shadow

Az elektronikus diákigazolvány igénylés rendje

Amennyiben még nem igényelt állandó diákigazolványt, vagy megrongálódott, elveszett a diákigazolványa akkor az alábbiak szerint adhatja le igénylését.

1. Az ország bármely okmányirodákban kell fényképet készíteni és elektronikus aláírást adni.
Az eljárás megindításához, a személyazonosításhoz elfogadható okmányok:

  • személyi igazolvány
  • útlevél
  • vezetői engedély.

2. Az okmányirodában egy Nemzeti Egységes Kártyarendszer adatlapot kap, melyen a nyilvántartásban szereplő adatok, eredeti fénykép, aláírás és a 16 karakterből álló NEK azonosító szerepel, mely adatlapot a Tanulmányi és Felvételi Osztályon le kell adni az elektronikus igénylés rögzítése után!

3. Ha a fénykép és az aláírás érvényességi idején belül a jogosult személyes vagy lakcím adatai megváltoznak, akkor új adatlap kiállítása és új igénylés leadása válik szükségessé.

4. A Neptun rendszerben a Hallgatói Web-en az ügyintézés/diákigazolvány igénylés menüpontban az „új felvétel” fülön van lehetőség az igénylés rögzítésére.
Az „új felvétel” fülön rögzíteni kell az okmányirodában kapott adatlap sorszámát kötőjelek nélkül (NEK azonosító 16 karakter) a „sorszám” mezőben.

Az igazolvány igénylésének típusát is meg kell adni, melyet az „igénylés típusa” legördülő listából választ ki: első igénylés

  • adatváltozás
  • elveszett
  • új igénylés téves adatok miatt.

Az igénylés mentése után megtörténik az 1400 Ft.-os tétel kiírása

 

5. A „pénzügyek„fülön, a kiírt tételt be kell fizetni!

6. A befizetést követően az igényléseket a Tanulmányi és Felvételi Osztály továbbítja az Oktatási Hivatal felé.

7. Az állandó diákigazolvány megérkezéséig az utazási kedvezmény igénybevételéhez egyedi sorszámú igazolást ad ki a Tanulmányi és Felvételi Osztály azok részére, akik az igénylést elindították és a Neptun rendszerben a kiírt 1400 Ft.-os tételt befizették.

8. Az igénylés menete nyomon követhető a www:// diakigazolvany.hu web oldalon.

9. Az elkészült diákigazolványokat lakcímre postázzák.

10. Az érvényesítés hologrammal történik, ügyfélfogadási időben.

11. Az elveszett diákigazolvány/érvényesítő matrica pótlása 3500 Ft, az igénylési díjon kívül.
 

 

Nyíregyháza, 2012. augusztus 31.

Tanulmányi és Felvételi Osztály
 

shadow

Félévkezdéssel kapcsolatos információk

Kedves Hallgatók!

 

A 2013/14-es tanév I. félévére beiratkozási/bejelentkezési lehetőséget biztosítunk a Hallgatói Weben keresztül 2013. szeptember 5. és 2013. szeptember 13. között.

A Neptun-rendszerben a félév státuszáról (aktív vagy passzív) az Ügyintézés – Beiratkozás/Bejelentkezés menüpont alatt kell nyilatkozni.

shadow