shadow

Sítábor 2020

shadow

Sítábor

Kedves Hallgató!
 
Szeretném tájékoztatni Önt arról, hogy elkezdődött a 2020-as tanév sítáborának előkészítése. A szervezéshez és a költségek megállapításához szükséges lenne a táborban részt vevők létszámának ismerete. 
shadow

Vajda Tamás a Sportcentrum munkáját is segíti

A Nyíregyházi Sportcentrumot segíti a jövőben Vajda Tamás, a Nyíregyházi Egyetem oktatója. A mesteredző feladata lesz, hogy segítse a szakágnál dolgozó trénerek munkáját, és új edzőket neveljen. Vajda Tamás tanítványai számos érmet szereztek nemzetközi versenyeken.

 

shadow

Együttműködés a Spartacus Futball Clubbal

Együttműködési megállapodást írt alá 2019. október 9-én a Nyíregyházi Egyetem és a Spartacus Futball Club vezetése. A két szervezet közös célja, hogy együttműködjenek a sportedző képzésben és sport-szakmai kérdésekben segítsék egymás munkáját.

shadow

Kinevezés

A Nyíregyházi Egyetem Testnevelés és Sporttudományi Intézetének oktatója, Vajda Tamás mesteredző több évtizedes kiemelkedő szakmai munkája elismeréseként, 2019.szeptember 20-án ünnepélyes keretek között vehette át egyetemi docensi kinevezését Vassné dr. Figula Erika rektor asszonytól.
Az elismeréshez gratulálunk! További munkájához jó egészséget kívánunk!

 

shadow

Melegítőpróba

Kedves Hallgató!
 
A Testnevelés és Sporttudományi Intézet "Nyíregyházi Egyetem" feliratával ellátott egyenmelegítő próbáját meghosszabbítottuk, amelyre az alábbi időpontokban van lehetőség Boda István portásnál a Testnevelés és Sporttudományi Intézet szertárában az alagsorban:
 
shadow

Egyetemi Sport Nemzetközi Napja

 

shadow

 

EFOP-3.4.3-16-2016-00018 azonosító számú „Tudásfejlesztés és –hasznosítás a Nyíregyházi Egyetemen” című projekt keretében Hallgatói sportösztöndíj programot hirdet a Nyíregyházi Egyetem a középszinten sportoló (megyei bajnokság, MEFOB, SHS) hallgatói részére.

 

shadow

Extreme Trail Akadályverseny

Tisztelt Hallgató!  

A Nyíregyházi Parkfürdőben 2019. szeptember 21-én kerül megrendezésre az  Extreme Trail terepakadály-futó verseny. A verseny során olyan önkéntesek jelentkezését várják, akik a verseny

shadow