slideshow 1

Terapeutikus Fény-Zenei Lézer Színházi bemutató Nyíregyházán

Az Art Misszió Alapítvány és a Lux Aeterna Színház  a Debreceni Egyetem Egészségügyi Karának közreműködésével tisztelettel  meghívja az érdeklődőket a „Relaxáció felsőfokon” című előadás bemutatójára.

A művészet bizonyított pozitív hatása érzékeinkre, közérzetünkre – kétségtelen tény. A gyógyászati lehetőségek a helyes szín-hang-kombinációk kiválasztásával meggyőző eredményeket produkálnak. A fény és a színek, valamint a zene egyidejű összhatása az emberi szervezetre az orvostudomány és a művészetterápia nagyszerű fegyvertára, amivel  a pszihoszomatikus betegségek zömét nem csak kezelni, de megelőzni is tudjuk. Egy szakszerűen megalkotott fényzenei lézer színházi előadás észrevétlenül gyógyítja a jelenlévő testet és lelket,megteremti az ember belső és külvilággal való harmóniáját.

 

A „ Relaxáció felsőfokon”  című  előadás  a hangok és színek gazdag világának legfinomabb észlelése, amelyben a nézők fény-hang hullámokban – egyfajta szín-hang-hatásnak alávetve az orvostudomány és a művészetterápia, valamint az akusztika, fénytechnika, a lézer- és holografikus színpadtechnika vívmányai által a maximális relaxációs eredményt tapasztalják.

 

Az előadásokra mindenkit szeretettel várunk!

 

Megnyitó: 2014.június 26.  10.30. 

A rendezvényt megnyitja: Dr. Fábián Gergely dékán, Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar

További előadások : 2014 június 26, 27, 28. 17.00 és 19.00 órai kezdettel

Az előadások helyszíne : Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar,

4400 Nyíregyháza, Sóstói u. 2-4. Püspöki Palota, I. em.  

Az előadások időtartama 35 perc, a belépés díjtalan.

 

További információ: 

         Art Misszió Alapítvány

         4400, Nyíregyháza, Hősök tere 6.I.1. www.artmission.hu

         Tel/fax: 06-42-400-782, artmission@artmissionsite.com

 


 

2016, Nyiregyhaza