konferencia

Shakespeare-konferencia

Varázslatod örök csodánk” címmel Shakespeare-konferenciát rendez a Nyíregyházi Főiskola Nyelv- és Irodalomtudományi Intézetének Angol Nyelv és Kultúra Intézeti Tanszéke május 8-9-én. Az író születésének 450. évfordulója alkalmából szervezett program helyszíne az ’A’ épület 114. Rektori Díszterme, a megnyitó május 8-án (csütörtök) 12.30-kor lesz. A konferenciára minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Bővebb információ a mellékelt programban található.

shadow

Eötvös Konferencia

Az Eötvös József Collegium Diákbizottsága idén 15. alkalommal rendezi meg az Eötvös Konferenciát, melynek időpontja 2014. április 25-27., helyszíne az Eötvös Collegium. A rendezvény már kétszer elnyerte az Év Tudományos Rendezvénye címet az ELTE-n. Idén is több mint 120 előadót várunk a Konferenciára, akik az ország különböző pontjáról és a határainkon túlról is jelentkeztek. Az előadások témája nagyon változatos, a bölcsészet-, természet- és társadalomtudományokat, valamint informatikai témákat felölelő a konferencia a Collegium interdiszciplináris felépítése mentén szerveződik. Az előadások nyíltak, nézőként, hallgatóként minden érdeklődőt szívesen látunk. Ennek fényében kérem, továbbítsa az információt belátása szerint!

 

További információt az esemény honlapján talál: http://ek.eotvos.elte.hu/ek/ek15/

shadow

Nemzetközi konferencia a Nyíregyházi Főiskolán

A Roma Oktatási Alap nemzetközi felsőoktatási szakemberek és kutatók jelenlétével december 5-én csütörtökön és december 6-án pénteken két napos nemzetközi konferenciát rendez, melynek helyszíne a Nyíregyházi Főiskola A épület 114-es terme.
Témája: Jó gyakorlatok a  felsőoktatási intézménybe járó hallgatók előítéletének csökkentésére. További részletekért kattintson <<<IDE>>>

shadow

Tisztelettel meghívjuk a "Szolgáltató Nyíregyházi Főiskola" című Európai Unió támogatásával megvalósult projektünk Zárókonferenciájára.
A rendezvény ideje: 2012. április 25. (szerda) 10.00
Helye: "A" épület 356. előadó
Minden kedves érdeklődőtt szeretettel várunk.

Meghívó

Üdvözlettel:
Nyíregyházi Főiskola
Alumni és Karrieriroda
alumni@nyf.hu
tel:599-400/2542

shadow

A magyar-lengyel kapcsolatok

A Nyíregyházi Főiskola Kelet- és Közép-európai Kutatóközpontja konferenciát szervez június 16-17-én „A magyar-lengyel kapcsolatok a 2011-es, egymást követő EU elnökség tükrében” címmel. Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt a konferenciára, melynek a Nyíregyházán tartott részére 17-én, 10 órától, az ’A’ épület 114-es rektori dísztermében kerül sor. A konferencia programjához kapcsolódó, minden érdeklődő számára ingyenesen megtekinthető „Vendégváró mini-gála” a Kodály Zoltán Kulturális Centrumban lesz 16-án (csütörtökön) 20 órától.

shadow

A helyét kereső oktatás

A Nyíregyházi Főiskola Integrált Tudáscentruma második alkalommal rendez konferenciát 2011. március 18-án (pénteken) 10 órától az ’A’ épület 113. számú rektori tanácstermében „A helyét kereső oktatás” címmel. Az előadásokat követően kerekasztal-megbeszéléssel folytatódik a zárt körű program, amelynek résztvevői a régió közéletének, gazdasági és oktatási életének vezető szakemberei lesznek.

shadow

Műszaki logisztikai szakmérnök képzés

Műszaki logisztikai szakmérnök képzés létrehozása és beindítása című program zárókonferenciájára kerül sor 2011. február 8-án (kedden) 14 órától a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Karának Tanácstermében. (Kótaji u. 9-11. „C” épület, I. em. CA106.) A rendezvényt megnyitja dr. Sikolya László dékán, köszöntőt mond dr. Jánosi Zoltán rektor, a logisztikai szakmérnök képzést bemutatja és a projektet értékeli dr. Kerekes Benedek dékán-helyettes, projektvezető.

Program

 

shadow

"20 éves a német egység" konferenciameghívó

A Nyíregyházi Főiskola Közép- és Kelet-európai Kutatóközpontja országkonferencia-sorozata következő konferenciáját "20 éves a német egység - következmények és hatások Közép- és Kelet-Európára" címmel tartja.

shadow

BEVÁLT PORTUGÁL GYAKORLATOK KONFERENCIA

IT és megújuló energia

2010. június 4-én Nyíregyházán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzattal, a Nyíregyházi Főiskolával, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Turizmusáért Egyesület és a Portugál-Magyar Kereskedelmi Kamarával együttműködésben az AICEP Portugál Nagykövetség Kereskedelmi Képviselete Bevált Portugál Gyakorlatokat bemutató konferenciát szervez.

shadow

Nemzetközi Tudományos Konferencia

Az Ukrán és Ruszin Filológiai Tanszék által szervezett nemzetközi tudományos konferencia:

Program
Meghívó

shadow