slideshow 1

konferencia

Shakespeare-konferencia

Varázslatod örök csodánk” címmel Shakespeare-konferenciát rendez a Nyíregyházi Főiskola Nyelv- és Irodalomtudományi Intézetének Angol Nyelv és Kultúra Intézeti Tanszéke május 8-9-én. Az író születésének 450. évfordulója alkalmából szervezett program helyszíne az ’A’ épület 114. Rektori Díszterme, a megnyitó május 8-án (csütörtök) 12.30-kor lesz. A konferenciára minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Bővebb információ a mellékelt programban található.

Eötvös Konferencia

Az Eötvös József Collegium Diákbizottsága idén 15. alkalommal rendezi meg az Eötvös Konferenciát, melynek időpontja 2014. április 25-27., helyszíne az Eötvös Collegium. A rendezvény már kétszer elnyerte az Év Tudományos Rendezvénye címet az ELTE-n. Idén is több mint 120 előadót várunk a Konferenciára, akik az ország különböző pontjáról és a határainkon túlról is jelentkeztek. Az előadások témája nagyon változatos, a bölcsészet-, természet- és társadalomtudományokat, valamint informatikai témákat felölelő a konferencia a Collegium interdiszciplináris felépítése mentén szerveződik. Az előadások nyíltak, nézőként, hallgatóként minden érdeklődőt szívesen látunk. Ennek fényében kérem, továbbítsa az információt belátása szerint!

 

További információt az esemény honlapján talál: http://ek.eotvos.elte.hu/ek/ek15/

Nemzetközi konferencia a Nyíregyházi Főiskolán

A Roma Oktatási Alap nemzetközi felsőoktatási szakemberek és kutatók jelenlétével december 5-én csütörtökön és december 6-án pénteken két napos nemzetközi konferenciát rendez, melynek helyszíne a Nyíregyházi Főiskola A épület 114-es terme.
Témája: Jó gyakorlatok a  felsőoktatási intézménybe járó hallgatók előítéletének csökkentésére. További részletekért kattintson <<<IDE>>>

Szolgáltató Nyíregyházi Főiskola Zárókonferencia

Tisztelettel meghívjuk a "Szolgáltató Nyíregyházi Főiskola" című Európai Unió támogatásával megvalósult projektünk Zárókonferenciájára.
A rendezvény ideje: 2012. április 25. (szerda) 10.00
Helye: "A" épület 356. előadó
Minden kedves érdeklődőtt szeretettel várunk.

Meghívó

Üdvözlettel:
Nyíregyházi Főiskola
Alumni és Karrieriroda
alumni@nyf.hu
tel:599-400/2542

A magyar-lengyel kapcsolatok

A Nyíregyházi Főiskola Kelet- és Közép-európai Kutatóközpontja konferenciát szervez június 16-17-én „A magyar-lengyel kapcsolatok a 2011-es, egymást követő EU elnökség tükrében” címmel. Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt a konferenciára, melynek a Nyíregyházán tartott részére 17-én, 10 órától, az ’A’ épület 114-es rektori dísztermében kerül sor. A konferencia programjához kapcsolódó, minden érdeklődő számára ingyenesen megtekinthető „Vendégváró mini-gála” a Kodály Zoltán Kulturális Centrumban lesz 16-án (csütörtökön) 20 órától.

A helyét kereső oktatás

A Nyíregyházi Főiskola Integrált Tudáscentruma második alkalommal rendez konferenciát 2011. március 18-án (pénteken) 10 órától az ’A’ épület 113. számú rektori tanácstermében „A helyét kereső oktatás” címmel. Az előadásokat követően kerekasztal-megbeszéléssel folytatódik a zárt körű program, amelynek résztvevői a régió közéletének, gazdasági és oktatási életének vezető szakemberei lesznek.

Műszaki logisztikai szakmérnök képzés

Műszaki logisztikai szakmérnök képzés létrehozása és beindítása című program zárókonferenciájára kerül sor 2011. február 8-án (kedden) 14 órától a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Karának Tanácstermében. (Kótaji u. 9-11. „C” épület, I. em. CA106.) A rendezvényt megnyitja dr. Sikolya László dékán, köszöntőt mond dr. Jánosi Zoltán rektor, a logisztikai szakmérnök képzést bemutatja és a projektet értékeli dr. Kerekes Benedek dékán-helyettes, projektvezető.

Program

 

"20 éves a német egység" konferenciameghívó

A Nyíregyházi Főiskola Közép- és Kelet-európai Kutatóközpontja országkonferencia-sorozata következő konferenciáját "20 éves a német egység - következmények és hatások Közép- és Kelet-Európára" címmel tartja.

BEVÁLT PORTUGÁL GYAKORLATOK KONFERENCIA

IT és megújuló energia

2010. június 4-én Nyíregyházán, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzattal, a Nyíregyházi Főiskolával, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye Turizmusáért Egyesület és a Portugál-Magyar Kereskedelmi Kamarával együttműködésben az AICEP Portugál Nagykövetség Kereskedelmi Képviselete Bevált Portugál Gyakorlatokat bemutató konferenciát szervez.

Nemzetközi Tudományos Konferencia

Az Ukrán és Ruszin Filológiai Tanszék által szervezett nemzetközi tudományos konferencia:

Program
Meghívó

 


 

2016, Nyiregyhaza