slideshow 1

mmk

CLOOS hegesztőgépek a gyakorlatban

A Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Kar, Műszaki Alapozó és Gépgyártástechnológia Tanszék és a CROWN International Kft. szeretettel meghívja Önt, 2012. november 28-án 10 órától, a "CLOOS hegesztőgépek a gyakorlatban" című rendezvényükre,  a CA115-ös terembe

Meghívó

Hegesztőgépek és robotok a gyakorlatban

A Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Kar, Műszaki Alapozó és Gépgyártástechnológia Tanszék és a REHM Hegesztéstechnikai Kft. szeretettel meghívja Önt, 2012. november 7-én 9 órától, a "Hegesztőgépek és robotok a gyakorlatban" című szakmai napra, a CA113-as terembe.
További tudnivalók, az alábbi linken érhetők el:
http://www.rehm.hu/roadshow.php

Dr. Ing. Michael Breuer előadásai

2012. április 19-20.-ig a Nyíregyházi Főiskola Jármű-és Mezőgazdasági Géptani Tanszékének vendége lesz Dr. Ing. Michael Breuer, aki a németországi Kolbenschmidt Pierburg AG Motoralkatrész és Termodinamikai Kutató Részlegének Vezetője, valamint Iserlohnban a Műszaki Főiskolai kar oktatója. Oktatási témája a belsőégésű motorok szerkezete és elmélete.
Néhány napos látogatása alatt a belsőégésű motorok töltetcseréjével kapcsolatban tart szakmai előadást, a "Hagyományos szelepvezérlésű motorok üzeme" valamint az "Új eljárások a belsőégésű motorok szelepvezérlési rendszereiben" címmel.

Meghívó

Nemzetközi hegesztőtechnológus (IWT) képzés!

(A jelentkezési határidőt 2012. március 31-ig meghosszabbítottuk!)
 
A Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Kara Nemzetközi hegesztőtechnológus (International Welding Technologist, IWT) képzést indít 2012. áprilisban.
A képzés célja: a legkorszerűbb hegesztési technológiák és eljárások megismertetése, különös tekintettel a minőségi követelményekre.
A tanfolyamon szerezhető IWT-képesítés az MSZ EN ISO 14731 és MSZ EN ISO 3834-3 szerinti hegesztési felelősi munkakör ellátására jogosít! 
 

Hegesztéstechnikai laboratóriumának átadása

A Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Kar Vezetése tisztelettel meghívja Önt, 2011. június 21-én, kedden
a Hegesztéstechnikai laboratóriumának átadására.
Helye: 4400 Nyíregyháza Kótaji út 9-11. CA112.

Meghívó

Ansys szimulációs csomag

A Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Kara 2011. március 30-án szoftver bemutatót szervez, amelynek során az Ansys szimulációs csomaggal ismerkedhetnek meg a résztvevők. Szeretettel hívjuk és várjuk erre Önt és kedves munaktársait, ismerőseit. A részletes meghívót a csatolt dokumentumban mellékeljük.

Műszaki logisztikai szakmérnök képzés

Műszaki logisztikai szakmérnök képzés létrehozása és beindítása című program zárókonferenciájára kerül sor 2011. február 8-án (kedden) 14 órától a Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Karának Tanácstermében. (Kótaji u. 9-11. „C” épület, I. em. CA106.) A rendezvényt megnyitja dr. Sikolya László dékán, köszöntőt mond dr. Jánosi Zoltán rektor, a logisztikai szakmérnök képzést bemutatja és a projektet értékeli dr. Kerekes Benedek dékán-helyettes, projektvezető.

Program

 

Mindennapi kenyerünk, avagy a búzaminőség és minősítés aktuális kérdései

A Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Kara tisztelettel meghívja Önt 2010. december 8-án szerdán 13 órától a CA 007 előadóba Prof Dr. Győri Zoltán tanszékvezető egyetemi tanár (Debreceni Egyetem, Élelmiszertudományi, Minőségbiztosítási és Mikrobiológiai Intézet) „Mindennapi kenyerünk, avagy a búzaminőség és minősítés aktuális kérdései” c. előadására. A 45 perces előadásra minden hallgatónkat és dolgozónkat szeretettel várunk!
 

XXXV. Őszi Fizikus Napok

2010. szeptember 24 – október 1.
Helyszín: Nyíregyházi Főiskola, Műszaki és Mezőgazdasági Kar
Nyíregyháza, Kótaji út 9-11.

Csomagoló robot lego alkatrészekből

MEGHÍVÓ A Nyíregyházi Főiskola Műszaki és Mezőgazdasági Karának Robot és CNC berendezés fejlesztő tehetséggondozó műhelye bemutatja: Csomagoló robot lego alkatrészekből

 


 

2016, Nyiregyhaza