slideshow 1

 

PKK

Tanítóképzés határon innen és túl

A Nyíregyházi Főiskola Pedagógusképző Karának Tanítóképző Intézete a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából 2012. november 20-án „Tanítóképzés határon innen és túl” címmel konferenciát szervez.

Meghívó

 

Esszé-/ értekezésírói pályázat

A Tanítóképző Intézet dr. Kiss Lajos tanítóképző intézeti igazgató emlékére esszé-/ értekezésírói pályázatot hirdet nappali és levelező tagozatos tanító szakos hallgatók részére.

Részletek>>>

A nők szerepe a családban és a társadalomban, a Biblia tükrében

Meghívó a Magyar Pedagógiai Társaság Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei Tagozata által szervezett  A nők szerepe a családban és a társadalomban, a Biblia tükrében című rendezvényre

Tudtam, hogy itt ringatja rég az álom

A Nyíregyházi Főiskola Pedagógusképző Kara, a Magyar Pedagógiai Társaság Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Tagozata és a Nyíregyházi Apáczai Csere János Gyakorló Általános Iskola tantestülete tisztelettel meghívja Önt Apáczai Csere János halálának 350. évfordulója alkalmából rendezett „Tudtam, hogy itt ringatja rég az álom" című rendezvényre

Benedek Elek Tudományos Konferencia

2009-ben ünnepeljük Benedek Elek születésének 150. és halálának 80. évfordulóját. E kettős jubileum alkalmából a Nyíregyházi Főiskola Pedagógusképző Karának Tanítóképző Intézete tudományos konferenciát szervez.

További információ>>>

A Nyíregyházi Fõiskola ötkarú intézménnyé vált

Az Oktatási Hivatal 2007. március 5-én nyilvántartásba vette a Nyíregyházi Fõiskola Pedagógusképzõ Karát, a korábbi Pedagógusképzõ Fakultás jogutódjaként. Az új kar nevének rövidítése: PKK. A fõiskola ezzel ötkarú intézmény lett.  A kar fõigazgatója Dr. Brezsnyánszky László egyetemi tanár.

A felsõoktatási intézmény legfiatalabb kara a Tanárképzõ intézet, Tanítóképzõ Intézet és a Szociálpedagógiai csoport munkáját fogja össze.

- b -

 


 

2016, Nyiregyhaza