slideshow 1

kutatók éjszakája

Kutatók Éjszakája a Nyíregyházi Főiskolán

Szeptember negyedik péntek éjszakája idén is a szenvedélyesen kíváncsiaké! Végre újra kinyílnak a laborajtók, a kutatók ismét kibújnak fehér köpenyükből, és hétköznapi nyelven mutatják be a tudományt. Szeptember 28-án, a Kutatók Éjszakáján kicsik és nagyok személyesen találkozhatnak a kutatókkal, kipróbálhatják eszközeiket, találmányaikat, megismerhetik a munkájukat előadások, vetélkedők, kiállítások és tudományos-szórakoztató programok keretében. 

Kutatók éjszakája a Nyíregyházi Főiskolán

Kutatók éjszakája a Nyíregyházi Főiskolán

Szeptember 24-én 18 felsőoktatási intézmény, 5 kutatóintézet és számos más partner részvételével ismét megrendezi a Kutatók Éjszakáját a Tempus Közalapítvány támogatásával a TÁMOP "Nyír-diss-credit" Tudományos eredmények elismerése és disszeminációja a Nyíregyházi Főiskolán c. projekt keretén belül.

Kutatók Éjszakája 2009

Ezúton tisztelettel meghívjuk a Kutatók Éjszakája című programsorozat, a Nyíregyházi Főiskolán megrendezésre kerülő előadásaira, rendezvényeire
Nyíregyháza, 2009. szeptember 25. (péntek) 15.00-24.00

Megnyitó: 15.00, Nyíregyházi Főiskola, C épület, Aula (Kótaji út)

Részletes program>>>>

Szenvedélyes kíváncsiság szeptember 25-én - Kutatók Éjszakája 2009

Szeptember utolsó péntek éjszakáján idén is megrendezik Magyarországon a Kutatók Éjszakája nevet viselő tudományos fesztivált, amely a kutatói életpályát és a tudományt hivatott népszerűsíteni.

A hír folytatódik >>>>

 


 

2016, Nyiregyhaza