slideshow 1

pályázat

A hulladékgazdálkodás aktuális kérdései, együttműködési lehetőségek (a kutatás és a képzés harmóniája)

A rendezvényre TÁMOP-4.1.1.C-12/1/KONV-2012-0018 „ÁGAZATI EGYÜTTMŰKÖDÉS A HULLADÉKGAZDÁLKODÁS, SZENNYVÍZKEZELÉS ÉS MEGÚJULÓ ENERGIA KÉPZÉSI RENDSZERÉNEK FEJLESZTÉSE ÉRDEKÉBEN” című pályázat keretében kerül sor, ahová minden érdeklődőt várnak. Részeltekért kattintson <<<IDE>>>

Pályázati felhívás!

A "Dr. Filep László a tehetséges matematikus hallgatókért" Alapítvány pályázati felhívást tesz közzé a Nyíregyházi Főiskola nappali és levelező tagozatos matematikatanár és matematika BSC szakos hallgató (1 fő) és oktató (2 fő) részére.

Esszé-/ értekezésírói pályázat

A Tanítóképző Intézet dr. Kiss Lajos tanítóképző intézeti igazgató emlékére esszé-/ értekezésírói pályázatot hirdet nappali és levelező tagozatos tanító szakos hallgatók részére.

Részletek>>>

A Bolyai Műhely Alapítvány pályázati felhívása

A Bolyai Műhely Alapítvány felvételt hirdet a 2010-2011-es tanévre térítésmentes tehetségfejlesztő képzésre!

Ha szeretnéd jobban érteni a Világot, ha érdekelnek a filmek, ha kedvet érzel magadban, hogy társaiddal együtt kultúráról, célokról, környezetről, érvényesülésről, filozófiáról beszélgess, vitatkozz, akkor itt a helyed! Három éven át áldozz havi egy szombatot azért, hogy társakat, igazi közösséget találj, mélyebbre láss, és közvetlen kapcsolatba kerülj az egyes szakterületek legkiválóbb művelőivel.

Légy tagja a Bolyai Önképző Műhelynek!

Ha érdeklődsz, olvasd tovább!

Dr. Filep László a tehetséges matematikus hallgatókért

 

A "Dr. Filep László a tehetséges matematikus hallgatókért" Alapítvány pályázati felhívást tesz közzé a Nyíregyházi Főiskola nappali és levelező tagozatos matematikatanár és matematika BSC szakos hallgatói és oktatói részére.
 

Esélyegyenlőségi Iroda Pályázata

Nyíregyházi Főiskola Esélyegyenlőségi Irodája PÁLYÁZATOT hirdet: a munkánkat is tükröző, rövid, kifejező névre, és az iroda logójára.
A két pályázat együtt és külön-külön is beadható.
Leadási határidő: 2010. április 19-ig. (B épület fsz. 076. Irodába.)
Eredményhirdetés: 2010. április 21-én FŐHE keretein belül.
Díj: 8.000 - 8.000 Ft értékű könyvvásárlási utalvány

Szolgáltatásfejlesztés az Európai Unió kétszázmilliós támogatásából a Nyíregyházi Főiskolán

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség a Társadalmi Megújulás Operatív Program keretén belül „Hallgatói és intézményi szolgáltatásfejlesztés a felsőoktatásban” elnevezésű felhívásra a Intézményünk „Szolgáltató Nyíregyházi Főiskola” című TÁMOP-4.1.1-08/1-2009-0011 számú projekttervet nyújtott be.

Pályázati felhívás Kiemelt kutatási projektek támogatására (2010)

A Nyíregyházi Főiskola Tudományos Tanácsa belső pályázatot hirdet kiemelkedő kutatási témák anyagi támogatására.

Részletek>>>>

Sikeres Java képzés zárult 2009. december közepén a Nyíregyházi Főiskolán

A Baross Gábor pályázaton elnyert támogatásból eddig két Java tanfolyam került megrendezésre a Nyíregyházi Főiskolán a Neuron Szoftver Kft. konzorciumi partnerségével. A kurzusokon való részvétel felvételhez volt kötve, melyet a Virtuális Campus segítségével Moodle rendszerben lehetett teljesíteni.

Pályázati tájékoztató nap (Norvég Alap) a Műszaki és Mezőgazdasági Karon

Az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Tanács, az EGT/Norvég Finanszírozási Mechanizmus és a Nemzeti Kutatási és Technológiai Hivatal támogatásával pályázatot hirdetett "Kutatás-fejlesztés támogatása a megújuló energiaforrások és agrár innováció területén" címen, 2009. évi pályázati rendszerében támogatás elnyerésére.

 


 

2016, Nyiregyhaza