slideshow 1

Segítség a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei zenekaroknak

Április 4-én hagyományteremtõ szándékkal indul az a tehetségkutató verseny, amelyen Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei zenekarok indulhatnak. A megméretetést nyíregyházán rendezik és a helyezettek értékes nyereményt, fellépési lehetõséget és médiamegjelenést - közte bemutakozási lehetõséget a Zene.hu lapban - kapnak. - A Chopper’s Live I. Megyei Amatõr Zenekarok Versenyének elsõdleges célja, megismerni térségünk olyan zenekarait, amelyek kellõ elhivatottsággal és tehetséggel rendelkeznek. A rendezvény lehetõséget biztosít az együtteseknek arra, hogy profi körülmények között kipróbálhassák magukat egy igazi koncerten, és a hivatásos zenekarok életétébe is belekóstolhassanak: fotózás, interjúk stb. sorába – kezdi a Zene.hu tájékoztatását Lengyel Balázs fõszervezõ

A verseny azoknak a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei zenekarnak a jelentkezését várják, aki rendelkeznek legalább 45 percnyi önálló mûsorral. A megméretetésre március 31-ig lehet jelentkezni. A részletekrõl érdeklõdni a 06/205500889 számon lehet.

Április 4-én kezdenek

A versenyre nem jelentkezhet az a zenekarnak, amelynek videoklipje fut bármelyik országos csatornán, országosan ismert, vagy nemzetközi kiadó által kiadott albummal rendelkezik.

A tehetségkutató április 4-én indul, 11 héten keresztül minden szerdán 3 zenekar kap lehetõséget a bemutatkozásra az egyik nyíregyházi klubban. A koncerteket a helyi Kölcsey Televízió rögzíti.

A megvágott anyag, a Party-Zóna hétvége címû mûsorban a felvételt követõ szombaton kerül adásba. Ezzel egy idõben felkerül a rendezvénynek helyt adó klub honlapjára a zenekarok által meghatározott zeneszám, kamerával rögzített változata.

A vetélkedõ június 27-én zárul, amikor átadják a helyezetteknek járó értékes díjakat, amely fellépési lehetõséget és médiamegjelenést is tartalmaz.

- bíró -

 


 

2016, Nyiregyhaza