shadow

A Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézetének Agrártudományi Tanszéke 2016. október 05-07. között tudományos konferenciát szervez Őshonos- és Tájfajták - Ökotermékek - Egészséges táplálkozás - Vidékfejlesztés címmel.

shadow

Akkreditált pedagógus-továbbképzéseink>>>>>>>>>>>>

shadow

Ingyenes programok a Kutatók Éjszakáján

A Nyíregyházi Egyetem több tucat helyszínen több mint 30 programmal, köztük érdekes előadásokkal, látványos kísérletekkel, laborbemutatókkal várja az érdeklődőket szeptember 30-án (pénteken) a Kutatók Éjszakája programsorozat egyetemi programjain.

shadow

Szeptember 22-én sajtótájékoztató keretében írták alá a Nyíregyházi Egyetemen azt az együttműködési megállapodást, mely értelmében az egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézete kap jogot arra, hogy Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Tiszavasvári, Nyíregyházi, Nagykállói, Ibrányi és Kemecsei járásaiban ellássa a növényvédelmi gépek időszakos felülvizsgálatával kapcsolatos feladatokat.

shadow

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma a 2016/2017. tanév 1. félévben meghirdeti a Magyar Sportcsillagok Ösztöndíjat.

Új jelentkezési határidő: 2016. szeptember 23.

A Kormány által alapított ösztöndíj célja a magyarországi felsőoktatási intézményekben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező olimpiai/paralimpiai versenyrendszerben sportoló azon hallgatók támogatása, akik tanulmányaik ideje alatt eséllyel rendelkeznek arra, hogy olimpiai/paralimpiai versenyszámban Európa-bajnoki, világbajnoki vagy olimpiai/paralimpiai érmet szerezzenek.

shadow

Dudás Illés professzor, a Magyar Professzorok Nemzetközi Szövetségének elnökségi tagja, augusztus 20-a vehette át a Magyar Érdemrend Tiszti Kereszt kitüntetést.

Dudás professzor a csigahajtással kapcsolatos kutatások nemzetközi hírű szakértője, számos könyve és szakcikke  jelent meg ezzel kapcsolatban az USÁ-ban, Japánban és más országokban, nagyszámú találmányi bejelentése és szabadalma is van. Emeritus professzorként ma is aktívan oktat a Miskolci és a Nyíregyházi Egyetemen, jelenleg is több doktorandusza van.

shadow

Erasmus+ Mobility Café a Nyíregyházi Egyetemen

2016. szeptember 20-án a Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Szolgáltató Központ Nemzetközi Kapcsolatok Csoport munkatársai az Erasmus+ program ösztöndíj lehetőségeiről szóló tájékoztató előadásokat szerveztek a hallgatók számára, hiszen közeleg a pályázati beadási határidő.

shadow

Heti étlap

shadow

Szenátusi ülés szeptember 20-án

2016. szeptember 20-án 14.00 órától az A épület 113-as számú rektori tanácsteremben szenátusi ülés lesz.

Napirendi pontok>>>>>

 

shadow