EZ AZ OLDAL MÁR NEM HASZNÁLATOS!

Ez az oldal megszűnésre kerül, az új oldal a  https://ahi.nye.hu/ érhető el.

shadow

Felvételi

SZOCIÁLPEDAGÓGIA ÉS KÖZÖSSÉGSZERVEZÉS INTÉZETI TANSZÉK bemutató...
shadow

Tanulmányi kirándulás

Tanulmányi kirándulás

2021. november 11-én a hagyományainknak megfelelően ismét tanulmányi kiránduláson vehettek részt a Szociálpedagógia és Közösségszervezés Intézeti Tanszék érdeklődő hallgatói. A COVID világjárvány az utóbbi évben nem tette lehetővé a kirándulások szervezését, ezért is használtuk ki nagy örömmel ezt a lehetőséget, amelyet a Nyíregyházi Egyetem Kulturális Bizottsága támogatott.

shadow

Közösségszervező nap

Közösségszervező nap

Egyetemünkön 2021. november 3-án Közösségszervező nap került megrendezésre, amely „Tudományos ismeretterjesztés a közösségszervezésben” című programelemmel vette kezdetét.

shadow
shadow

35. Országos Tudományos Diákköri Konferencia

shadow

Kutatási kérdőív szociálpedagógus hallgatóknak

A Zyntern.com pályakezdő állásportál egy Fiatal Tehetség Program elindítása kapcsán végez egy kutatást, melyben azt szeretnék megtudni, hogy mik a fiatal pályakezdők (frissen végzettek és még képzésben levők) legfőbb szempontjait, preferenciái a munkahelyválasztásnál. 

 

shadow
shadow

A Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Szolgáltató Központ felhívása

Pályázati lehetőségek az ERASMUS+ PROGRAM keretén belül a 2020/2021-es felhívásra vonatkozóan.

A Nyíregyházi Egyetem (NyE) pályázati felhívást tesz közzé a Nyíregyházi Egyetemen valamennyi közalkalmazotti jogviszonyban dolgozó munkatárs részére.

shadow

Szakdolgozati tájékoztató

Tisztelt Hallgatók!

Dr. habil. Minya Károly oktatási rektorhelyettes úr tájékoztatta Önöket Neptun üzenet formájában a járványügyi veszélyhelyzet miatt kialakult, a szakdolgozatok leadási határidejének módosításáról, illetve a feltöltésével kapcsolatos új eljárásrendről.

A leadási határidő: 2020. május 7. 24.00 óra

shadow

Szakmai nap Budapesten

Intézetünk tagjai január 27-én szakmai nap keretében ellátogattak Budapesten az Egyszülős Központba. Az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány 2018 óta működteti az Egyszülős Központot, amely nemcsak hazánkban, de nemzetközileg is egyedülálló kezdeményezés. A Központ azzal a céllal jött létre, hogy egyenlő esélyt teremtsen a közel 500000 egyszülős gyereknek és támogató közegként segítse az egyszülős családok mindennapjait. 

shadow

I. Közösségszervező Szakmai Nap

December 12. (csütörtök)! 

Program:

shadow

TANSZÉKI KIRÁNDULÁS LŐCSÉN ÉS KASSÁN

TANSZÉKI KIRÁNDULÁS LŐCSÉN ÉS KASSÁN

shadow

Tájékoztatjuk a kedves érdeklődőket, hogy 2020 februárjában Szociálpedagógia MA szakunk keresztféléves képzésben újból meghirdetésre kerül mind támogatott, mind pedig önköltséges formában nappali (teljes idejű) és levelező (részidejű) képzésben egyaránt.

További tudnivalók:

-    A jelentkezés határideje: 2019.november 15, eddig kell elektronikus formában a www.felvi.hu-ra feltölteni a jelentkezést

-    Önköltség összege: 300 000 Ft/ félév

shadow

Projektek Intézetünk Oktatói Részvételével

EFOP-3.1.7.-16-2016-00001 – „Esélyteremtés a köznevelésben” c. projekt

A kormány a Partnerségi megállapodásában célul tűzte ki a hátrányos helyzetű illetve roma gyermekek érvényesülésének növelését a köznevelési és felsőoktatási rendszerben, ill. a nem formális és informális tanulásban. A cél elérését a Kormány az Oktatási Hivatal együttműködésével tervezi megvalósítani.

shadow

Dr. Nagy Edit emlékére

Megdöbbenve vesszük tudomásul, hogy Dr. Nagy Edit a korábbi Társadalom és Kultúratudományi Intézet főiskolai tanára 2019. május 21-én tragikusan hirtelen halt meg.

shadow

Közösségszervezés és építészet

Közösségszervezés és építészet. Együtt, gyakorlatban. Közös gondolkodásra, szakmai együttműködésre hívja az egyetemistákat az újonnan induló Közösség – Tér - Település képzési program. A projektről Beke Márton május 7-én a Közös Pontok Közösség- és Településfejlesztő Non-profit Kft. ügyvezetője tartott tájékoztatót a közösségszervező hallgatóknak. Bővebben...     Plakát...

shadow
shadow

TANTÁRGYFELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ 2018-19/2. félév

Szociálpedagógia BA nappali és levelező 

Közösségszervező BA nappali és levelező

Szociálpedagógia MA levelező (keresztfélév)

Részletek...

shadow

ADVENTI KIRÁNDULÁS

 

A Szociálpedagógia és Közösségszervezés Intézeti Tanszék hallgatói 2018. december 6-án Adventi kiránduláson vettek részt Kassán. A program része volt a belváros magyar vonatkozású műemlékeinek megtekintése, amely után lehetőség volt az Adventi vásárban való nézelődésre éppúgy, mint a város díszfényeiben való gyönyörködésre.

shadow