slideshow 1

Az #Erasmusdays - Erasmus+ New Horizons – Open Your Mind programsorozat a Nyíregyházi Egyetemen!

A Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Szolgáltató Központ Nemzetközi Kapcsolatok Csoportja 2019. október 10-én csütörtökön, idén is részt vett az #Erasmusdays programsorozaton.

 

A hallgatói előadás során João Pedro De Carvalho Lopes Erasmus+ ösztöndíjas vendéghallgató angol nyelvű előadása a Polytechnic Institute of Bragança egyetemről (Portugália) és az Erasmus mobilitás előnyeiről számolt be. A jó hangulatú összejövetel kötetlen, beszélgetős formában konzultációs lehetőséggel fejeződött be.

 

Az Erasmus+ és Campus Mundi programokról további információk a Nyíregyházi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Csoport weblapján érhetők el (nye.hu/international) valamint minden hallgató kérdéseivel személyesen is keresheti a Nemzetközi Kapcsolatok Csoport munkatársait az egyetem Hallgatói Szolgáltató Központjában. Előre egyeztetett időpontban széleskörű tájékoztatással szolgáltatnak az érdeklődőknek.

 

Az Erasmus+ és Campus Mundi programokról és további információk a Nyíregyházi Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Csoport honlapján és facebook oldalán érhetők el:

http://www.nye.hu/international/

https://www.facebook.com/Ny%C3%ADregyh%C3%A1zi-Egyetem-Nemzetk%C3%B6zi-Kapcsolatok-Csoport-1493256060971455/

(Nyíregyházi Egyetem, Nemzetközi Kapcsolatok Csoport)

 

   

 


 

2016, Nyiregyhaza