ORIGÓ

 
Tisztelt Érdeklődő!
 
Tájékoztatjuk, hogy az  Origó nyelvvizsgával kapcsolatos információkat, vizsgaszabályzatot, letölthető űrlapokat, mintafeladatokat a http://www.onyc.hu honlapon találja.
 

Az Origó államilag elismert, kétnyelvű vizsgarendszer, amely a felvételi eljárásban többletpontot ér, Magyarországon mindenütt elfogadott, diplomakiváltáshoz és munkavállaláshoz egyaránt megfelelő. Vizsgarendszerének vizsgahely-hálózatában több mint 60 helyen szerezhető nyelvvizsga-bizonyítvány. Egyedülálló módon mind a 12 hónapban, hazánkban a legtöbb idegen nyelvből kínál vizsgalehetőséget. Az Origó vizsgarendszer megbízhatóságának, a vizsgaalkalmak gyakoriságának köszönhetően a cég 2015-ben visszaszerezte piacvezető szerepét.

 

Az ország legrégebbi és legnagyobb nyelvtudás-mérési tapasztalattal rendelkező intézményeként küldetésének tekinti a hiteles nyelvtudás-mérés értékeinek megőrzését. Stratégiai célkitűzése, hogy vizsgaközpontként megőrizze piacvezető pozícióját, valamint folyamatosan megújulva, innovatív módszerek kifejlesztésével szolgálja vizsgázóit.

 
 

Egyúttal tájékoztatjuk, hogy eszperantó nyelvből szóbeli vizsga az Origó vizsgarendszer vizsgahelyein, így a Nyíregyházi Egyetemen is évente csak két alkalommal (májusban és novemberben) szervezhető. A többi meghirdetett vizsgaidőszakban az írásbeli - az eddigi gyakorlatnak megfelelően - bármelyik vizsgahelyen lebonyolítható, a szóbeli vizsgára azonban a budapesti ELTE Origó Vizsgaközpontban kerülhet sor.

shadow