Skip to Content

A projekt elemei

A Partiumi Tudáscentrum fejlesztése projekt felépítése:

PTC 001 - Projekt Iroda Létrehozása
PTC 002 - Marketing, Kommunikáció

KKFK BZGY - Új, bio-élelmiszerek fejlesztése a régióbeli zöldségekből és gyümölcsökből
KKFK FÉ - Funkcionális élelmiszerek kifejlesztése tejipari melléktermékekből
KKFK FLPT - Funkcionális lisztek, pékáru és tésztatermékek kifejlesztése
KKFK JK - Funkcionálisan adalékolt, alternatív megjelenésű juhkefír tremékcsalád kifejlesztése
KKFK AFN - Alternatív ás funkcionális élelmiszerek kifejlesztése napraforgómagból, mint olajipari melléktermékből
KKFK MHÉGY - Magas hozzáadott értékű szárított gyümölcstermékek kifejlesztése

SZK CC - Call center fejlesztés
SZK SZF - EU szakértői multiplikátor képzés kialakítása
SZK VEK - Szervezetalapú Vezetői Képzési program kialakítása
SZK LK - Logisztikai képzés kialakítása
SZK PMK - Projektmenedzsment képzés kialakítása
SZK VÁK - Vállalkozóképzési program kialakítása
SZK KTA - Kárpátok Tudásakadémia szolgáltatási rendszerének kialakítása
SZK ÜSZE - Üzletviteli szakmenedzser szakképzési program kifejlesztése

PVC TP - Elektronikus Tudásportál kialakítása
PVC e-Multi - "Tanuljunk Multiul!" elektronikus oktatási program kialakítása
PVC e-Nyelv - Elektronikus szaknyelvi program kialakítása
PVC e-Életmód - Elektronikus életmód program kialakítása