slideshow 1

Nyílt nap Nyírbátorban

Meghívó hallgatók részére
Az MSK Hungary Bt. nyílt napot tart nyírbátori telephelyükön 2012. június 16. 9.00 - 13.00 óra között.

Kedves Hallgató!
Kérlek, engedd meg, hogy az MSK Hungary Bt. HR vezetőjeként a 2012.06.16-án esedékes nyílt napunkat figyelmedbe ajánljam.>>>

Az MSK Covertech-Group nemzetközi tevékenységet folytató csomagológép-gyártó vállalat németországi központtal. Nyírbátori székhelyünk kulcsfontosságú szerepet tölt be a cégcsoport életében, ahol mára már mintegy 350 fő munkatársat foglalkoztatunk. Az itt gyártott ipari csomagológépeket és szállító rendszereket a világ szinte minden pontján használják üzleti partnereink. A nyílt nap keretén belül lehetőséget szeretnénk biztosítani számodra is, hogy megismerkedj cégünkkel, gyártási folyamatainkkal és az MSK Hungary Bt. által nyújtott gyakornoki és munkalehetőségekkel.

A nyílt nap

2012. június 16. napján 09:00 és 13:00 közötti időintervallumban kerül megszervezésre Nyírbátori telephelyünkön (4300 Nyírbátor, Vágóhíd út 39.).

Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet a nyílt nappal kapcsolatban, akkor részvételi szándékodat kérlek, 2012. június 01 napjáig a lakner.peter@msk.hu vagy a tanyik.eszter@msk.hu e-mail címen jelezd számunkra.

Minden jelentkezőt szeretettel várunk, s reméljünk, hogy Te leszel az a Kolléga, akit mihamarabb az MSK Hungary Bt. csapatában üdvözölhetünk.

MSK Hungary Bt.

Desits Andrea
HR vezető
 

 


 

2016, Nyiregyhaza