slideshow 1

BOSCH Kihívás Program

Nem tudhatod mire vagy képes, amíg nem próbálod ki magad

 
Kihívást keresel, hogy tökéletesítsd képességeidet, és olyan szakmai tapasztalatokat szerezz, amelyek meghatározzák a jövődet? A miskolci Bosch tanulmányi versenyt hirdet mindazon mérnök és közgazdász hallgatóinak, akik olyan kihívást keresnek, melynek keretében innovatív és egyben érdekes projekteken dolgozhatnak. Teszteld tudásod a gyakorlatban is a Kihívás Programban!
 
 
Neked érdemes, mert:érdekes feladatok, önálló és kreatív munka csapatmunka az általad választott témában szakértő Bosch munkatárssal dinamikus csapat, jó hangulat
betekintés a vállalat belső folyamataiba karrierépítés a kiépített kapcsolatok útján
 
Nekünk érdemes, mert:a vállalat fejlődéséhez nélkülözhetetlen témán dolgozol
eredményeidet mindennapjainkban hasznosítjuk csapatunk lelkes és kompetens taggal bővül általad
 
Vállalod a kihívást?
A teendőd a következő:Internetes honlapunkon megtekintheted a témákat és jelentkezhetsz 2011. október 16-ig kétnyelven megírt (magyar és angol vagy német nyelvű) önéletrajzod csatolásával.
 
A következő lépés a Bosch szakembereivel, ill. mentoroddal való konzultáció, melynek keretében 4 konzultációs alkalmat biztosítunk számodra. Itt megkapsz minden, a projekt kivitelezéséhez szükséges információt. A kidolgozásra mintegy 2 hónap áll rendelkezésedre. Pályázatod előreláthatólag decemberben kerül elbírálásra.
 
Hogyan jutalmazunk: A kihívás program nyertesei értékes jutalomban részesülnek.
 
Bővebb információ: http://www.olh.hu/bosch/kihivas/
 
 
 
 
 
 
 A Te sikertörténeted hol kezdődik?Jelentkezz most!

 

 


 

2016, Nyiregyhaza