slideshow 1

GTK

 

KEDVES HALLGATÓ, KEDVES LÁTOGATÓ!

Minden kedves érdeklődőt szeretettel üdvözlök a Nyíregyházi Főiskola Gazdasági és Társadalomtudományi Karának honlapján!

A 2000-ben alapított kar a főiskola egyetlen olyan szerveződése, amelyet a jogelőd intézmények közösen alakítottak meg. A karon két intézet és három tanszék található, amelyek közel 4 000 hallgatót tanítanak. A korszerű tudás és a piacképes diploma napjainkban széles körűen megfogalmazott elvárás a hallgatók és az intézmény oldaláról egyaránt. A Gazdasági és Társadalomtudományi Kar hallgatóbarát, magas színvonalú, jó munkahelyi készségeket kifejlesztő képzések sokaságát nyújtja a továbbtanuló fiatalok számára. A kar saját hallgatóinak képzésén kívül részt vesz az általa művelt tudományterületek oktatásában az intézmény valamennyi képzési helyén és formájában. Karunk két mesterszak, az andragógia és a nemzetközi tanulmányok, illetve öt alapszak gesztora, melyek az alábbiak: andragógia, gazdálkodási és menedzsment, kommunikáció és médiatudomány, nemzetközi tanulmányok, társadalmi tanulmányok. Az új felsőoktatási rendszer - támaszkodva a gyakorlati élet kihívásaira - a felsőfokú szakképzést is a felsőoktatási intézményekhez rendelte. Karunk nyolc akkreditált felsőfokú szakképzést működtet, a régióban található szakoktatási intézményekkel együttműködve. E képzés sikerét jól jelzi, hogy már több mint 150-en szerezték meg ezt a szakképzettséget, a képzésben részt vevők létszáma évről évre emelkedik, jelenleg 400-an folytatják tanulmányaikat ebben a formában. Célunk az, hogy a karon tanuló hallgatók egy korszerű campus falai között a legmagasabb ismereteket szerezzék meg, illetve tartsák azt karban, mindennek pedig a Gazdasági és Társadalomtudományi Kar is részese kíván lenni.
Szörfözzön bátran honlapunkon, keresse fel a tanszékek oldalait, legyen a Nyíregyházi Főiskola, a Gazdasági és Társadalomtudományi Kar együttműködő partnere, illetve hallgatója!

Kvancz József
dékán

 

Gazdasági és Társadalomtudományi Kar honlapja >>>

 

 


 

2016, Nyiregyhaza