slideshow 1

Gazdálkodási és Menedzsment szak Beregszászban - jelentkezési tudnivalók

A Nyíregyházi Fõiskola Gazdasági és Társadalomtudományi Kara, a 2008/2009. tanévre felvételt hirdet a Gazdálkodási és Menedzsment szakának beregszászi kihelyezett levelezõ tagozatos alapképzésére.

A képzés helye: II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Fõiskola, Beregszász Képzési idõ: 6+1 félév. Negyven államilag támogatott és tíz költségtérítéses hallgatót vesz fel a fõiskola.

Jelentkezni a pótfelvételi eljáráshoz gyártott jelentkezési lapokon lehet. (A formanyomtatvány beszerezhetõ a Nyíregyházi Fõiskola Tanulmányi és Felvételi Osztályán, Nyíregyháza, Sóstói u. 31/b., A.épület földszint, illetve 2008. július 31-én délelõtt 8.00-tól 12.00 óráig a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Fõiskola Központi épületében - Beregszász -, ahol a felvétellel kapcsolatosan is tájékoztatást adunk.

A jelentkezési határidõ: 2008. augusztus 13, 16.00 óra. 

A jelentkezéseket a Nyíregyházi Fõiskola, Tanulmányi és Felvételi Osztály 
Magyarország, 4400 Nyíregyháza, Sóstói u. 31/b. címre kell beküldeni.

2008. augusztus 13-án 8.00 és 12.00 óra között a Beregszászi Fõiskola központi épületében is leadhatók a jelentkezések.
A jelentkezési laphoz csatolni kell a felvételi eljárási díj befizetését igazoló eredeti csekkszelvényt (5000 Ft.), illetve az eredeti érettségi bizonyítvány másolatát, és annak magyar nyelvû fordítását. Amennyiben többletpontra jogosító dokumentummal rendelkezik és a többletpont beszámítására igényt tart, a dokumentum másolatát és magyar nyelvû fordítását is csatolni kell a jelentkezési laphoz.

A felvételi döntésrõl az értesítést szeptember elsõ napjaiban kapják kézhez a jelentkezõk. A felvétellel kapcsolatosan többletinformációt nyújtunk a jelentkezési lapok átvételekor.

 


 

2016, Nyiregyhaza