Felhívás a 2015/16-os tanév második félévében kiutazó hallgatóknak Erasmus+ szociális alapú extra támogatás igénybe vételéről:

Felhívás a 2015/16-os tanév második félévében kiutazó hallgatóknak Erasmus+ szociális alapú extra támogatás igénybe vételéről:

Az Erasmus+ program keretében a Nyíregyházi Főiskola és a Tempus Közalapítvány a szociálisan hátrányos helyzetű Erasmus+ hallgatók számára havi 100 euró többlettámogatást kíván nyújtani a havi Erasmus + alapösztöndíjon felül. A szociális alapú kiegészítő támogatást csak külföldi résztanulmányok esetében lehetséges megkapni. A szociális alapú kiegészítő támogatás igényléséhez a benyújtott hallgatói pályázat kiegészítő mellékleteként a csatolt igénybejelentő Excel fájlt kell kitölteni, majd a szükséges igazoló aláírás és pecsét beszerzése után 1 példányban eredetiben aláírva benyújtani az alábbi címre:

 

Nyíregyházi Főiskola 

 Hallgatói Szolgáltató Központ -  Nemzetközi Kapcsolatok Csoport

  A épület- földszint 025-ös iroda

 

Figyelem, a kitöltött Excel fájlt (de NEM az eredeti szkennelt változatát) e-mailen is be kell nyújtani az alábbi címre: international.center@nyf.hu

 A kitöltött Excel fájlt az alábbi módon elnevezve kell beküldeni: Vezeteknev_Keresztnev_(születési dátum)_ÉÉÉÉHHNN_NYF_1516. Példa: Toth_Imre_19951231_NYF_1516

 

 Az igénybejelentő lapot a második félévre vonatkozóan a hallgatónak 2015. október 27-ig kell benyújtania az intézmény részére.

 

A hallgató által benyújtandó dokumentumok:

  • igénybejelentő űrlap kitöltve, 1 példányban, eredetiben aláírva

A hallgató feladata a lap közepén az igazoló aláírás és pecsét beszerzése, illetve a lap alján a hallgatónak is eredetiben (kék tintával) alá kell írnia az űrlapot, ezek nélkül érvénytelen az igénylés.

shadow