Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy a Campus Mundi 2016. őszi pályázati fordulója keretében meghirdetett külföldi szakmai gyakorlatra vonatkozó pályázatok beadási határidejét a Tempus Közalapítvány 2017. február 28-ig meghosszabbítja.

shadow

ERASMUS+ PROGRAM pályázati határidő MEGHOSSZABBÍTÁS a 2016/2017-es tanév I. és II. félévére vonatkozóan!

shadow

2016-2017 Erasmus+ intézményi pályázatok

Intézményi pályázatok

2016/2017-es tanév
 

shadow

Felhívjuk tisztelt pályázóink figyelmét, hogy a nagy érdeklődésre való tekintettel, a Campus Mundi ösztöndíj részképzésre vonatkozó pályázati határidejét a Tempus Közalapítvány 10 nappal meghosszabbítja.

shadow

MUTASD MEG MAGAD ÉS LÉGY TE A TEMPUS KÖZALAPÍTVÁNY ERASMUS+ KIKÜLDÖTT TUDÓSÍTÓJA!

Mit várunk tudósítóinktól?

shadow

Elindul a Campus Mundi - Ösztöndíj a világ minden tájára!

shadow

A 2015/2016-os tanév tavaszi félévére szóló CEEPUS Freemover egyéni mobilitási pályázati felhívás megjelent a Tempus Közalapítvány honlapján.

shadow

Az Erasmus+ programban részt vevő fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg hallgatók, illetve oktatók, nem oktatói személyzet kiegészítő pénzügyi támogatására
2015/2016-os tanév 2. félév

A felsőoktatási intézmények és a Tempus Közalapítvány közösen pályázatot hirdetnek azon felsőoktatásban tanuló/dolgozó fogyatékossággal élő vagy tartósan beteg hallgatók, oktatók és a felsőoktatási intézmények nem oktató beosztású, adminisztratív munkatársai számára, akik a 2015/2016-ös tanév 2. félévében Erasmus+ mobilitási ösztöndíjat nyertek el.
A támogatás célja egyenlő esélyt nyújtani a felsőoktatás területén is a speciális ellátást igénylő kiutazók számára az Erasmus+ programban.

Pályázati felhívás
Hallgatói űrlap
Oktatói űrlap

shadow

Felhívás a 2015/16-os tanév második félévében kiutazó hallgatóknak Erasmus+ szociális alapú extra támogatás igénybe vételéről:

Az Erasmus+ program keretében a Nyíregyházi Főiskola és a Tempus Közalapítvány a szociálisan hátrányos helyzetű Erasmus+ hallgatók számára havi 100 euró többlettámogatást kíván nyújtani a havi Erasmus + alapösztöndíjon felül. A szociális alapú kiegészítő támogatást csak külföldi résztanulmányok esetében lehetséges megkapni. A szociális alapú kiegészítő támogatás igényléséhez a benyújtott hallgatói pályázat kiegészítő mellékleteként a csatolt igénybejelentő Excel fájlt kell kitölteni, majd a szükséges igazoló aláírás és pecsét beszerzése után 1 példányban eredetiben aláírva benyújtani az alábbi címre:

 

Nyíregyházi Főiskola 

 Hallgatói Szolgáltató Központ -  Nemzetközi Kapcsolatok Csoport

  A épület- földszint 025-ös iroda

 

shadow