Erasmus+ hallgatói pályázati felhívás

A Nyíregyházi Egyetem meghirdeti az Erasmus+ pályázati felhívását, amely a Nyíregyházi Egyetem hallgatói számára nemzetközi oktatási, nyelvi és kulturális tapasztalatok megszerzésére ad lehetőséget.

Jelen pályázati felhívás során a 2020/2021-es tanév II. félévére Erasmus+ tanulmányi mobilitásra – tanulmányi félévre, valamint a 2020/2021-es tanévben Erasmus+ szakmai gyakorlatra lehet jelentkezni.

Frissen diplomát szerzett hallgatók is részt vehetnek Erasmus+ szakmai gyakorlaton a záróvizsgát követően! Ebben az esetben a pályázatot a végzésük évében, még aktív hallgatói jogviszony alatt kell benyújtani.

Az Erasmus+ programban való részvételhez nem előfeltétel a nyelvvizsga bizonyítvány, illetve nem jár tanulmányi félév veszteséggel! Az ösztöndíjat nyert hallgatóknak a Nemzetközi Kapcsolatok Iroda ingyenes angol nyelvi felkészítő tanfolyamot tart!

A Tempus Közalapítvány a 2020/2021-es tanévben is szociális alapú kiegészítő támogatást kíván nyújtani a kiutazó hallgatók számára.

Jelentkezz mentornak!

Virtual International Winter School at KAMK

The International Winter School 2021 will be organized virtually on Teams. Different Schools organize the week with their own themes and also the length of the week varies from School to School. The general theme for the Winter School is "We Shape the Future".    

The Winter School is free of charge for the staff and students of KAMK partner universities, as well as for the KAMK students and alumni. Please, register by February 8, 2021. Registered participants will receive a participation link no later than February 19, 2021.
 
Please note that we will receive all the registrations but may need to limit the number of attending students from the partner universities.
 
További információ: LINK
 

Vendégoktatói lehetőség Malajziában

Magyarország Kuala Lumpur-i nagykövetsége a magyar és a malajziai felsőoktatási intézmények közötti együttműködési lehetőségek bővítése érdekében megbeszéléseket folytatott a Malaya Egyetem Ázsia-Európa Intézetének vezetőivel. A megbeszélésen az Intézet megerősítette szándékát, hogy a malajziai munkaerőhiányra tekintettel magyar vendégoktatókat fogadjon, az alábbi feltételekkel.

A malajziai Intézet délkelet-ázsiai és európai politikai-gazdasági integrációra fókuszáló mester- és doktori képzéseket nyújt, az alábbi tantárgyak oktatására lehet pályázni:

Nem vesz részt az Egyesült Királyság az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület új programszakaszában

Sem teljes jogú tagként, sem partnerként nem vesz részt az Egyesült Királyság az Erasmus+ és az Európai Szolidaritási Testület 2021-ben induló új programszakaszában.

2016, Nyiregyhaza