slideshow 1

 

Sikeres volt a Nyíregyházi Egyetemen rendezett Neveléstudományi Konferencia

Sikeresen zárult a XVII. Országos Neveléstudományi Konferencia. A rendezvény három napja alatt 502 szakmai anyagot mutattak be a résztvevők. Egy időben 13 helyszínen folytak a programok. 2 angol nyelvű plenáris előadás hangzott el, továbbá 40 szekcióban 203 tematikus előadást, 61 szimpóziumban 256 szimpózium előadást és 32 poszterbemutatót hallgathattak, nézhettek meg a résztvevők.

A konferenciára 106 intézményből érkeztek egyetemünkre vendégek, összesen 514-en. Valamennyi neveléstudományi doktori iskola képviseltette magát hallgatókkal, oktatókkal és doktori iskola vezetőkkel. Műfajában is színes volt a rendezvény, itt tartotta nyilvános ülését az MTA Pedagógiai Tudományos Bizottsága és albizottságai továbbá kiállítás is gazdagította a programokat.

A visszajelzések azt igazolják, jól döntött a Magyar Tudományos Akadémia Pedagógiai Tudományos Bizottsága akkor, amikor az idei év hazai legrangosabb neveléstudományi konferenciájának rendezését a Nyíregyházi Egyetemre bízta - fogalmazták meg az esemény zárókonferenciáján meglátásaikat a szervezők.

 

   

   

   

   

   

 


 

2016, Nyiregyhaza