Nyílt nap 2017. december 6-án!

shadow

A Primom Alapítvány és a Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézete immár második alkalommal rendezték meg közös konferenciájukat 2017. november 6-án a "C" épületben. A rendezvény célja volt, hogy a kutatási eredményekről, az elérhető fejlesztési forrásokról tájékozódhassanak az érdeklődők, valamint, hogy bemutatásra kerüljenek a legújabb innovációk és termelékenység növelő megoldások.

shadow

2017-ben a Nyíregyházi Egyetemen Dr. habil. Szabó Sándor, Dr. habil. Szepessy Béla és Dr. Vígh Szabolcs vehette át Vassné dr. Figula Erikától és Prof. dr. Kerekes Benedektől a „Tudományért-Művészetért” kitüntetést.

shadow

.

shadow

Új utakon az agrárszektor

A PRIMOM Alapítvány, illetve a Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézete közös szakmai konferenciát szervez Új utakon az agrárszektor címmel 2017. november 6-án. A rendezvény fő célja, hogy az érdeklődőket megismertesse a legújabb kutatási eredményekkel, fejlesztési forrásokkal, illetve innovációkkal.

shadow

Hegesztéstechnikai szeminárium Intézetünkben

A németországi székhelyű LORCH hegesztéstechnikai vállalat, illetve magyarországi képviseletei a Műszaki és Agrártudományi Intézettel közösen szervezte meg 2017. október 13-án az I. Hegesztéstechnikai Szemináriumot.

 

shadow
shadow

A RUMOBIL (Negatív Demográfiai Változásokkal érintett Európai Régiók Vidéki Közlekedése) projekt keretében 2017 október 18-19-én, Wittenbergben (Németország) tartották a RUMOBIL Partner Workshop-ot és Irányelv Konferenciát, ahol a projekt partnerek mellett a régió irányításában, valamint annak tömegközlekedésében érdekelt vezetők &eacu

shadow

Pályázati felhívás hallgatóknak

Az EFOP-3.6.2.-16 "Komplex vidékgazdasági és fenntarthatósági fejlesztések kutatása, szolgáltatási hálózatának kidolgozása a Kárpát-medencében" című projekt keretében a hallgatók kutatási folyamatokba és kutatói-oktatói utánpótlást támogató tevékenységekbe való bevonásának támogatására

shadow

LORCH Hegesztéstechnikai Szeminárium

A LORCH hegesztéstechnikai cég, valamint a Nyíregyházi Egyetem Műszaki és Agrártudományi Intézete közös szakmai nap keretében hegesztéstechnikai szemináriumot szervez 2017. október 13-án 10:00 órai a kezdettel.

shadow