Az Intézet

GAZDÁLKODÁSTUDOMÁNYI INTÉZET
Institute of Business And Managment Scienes
A Gazdálkodástudományi Intézet a Facebook-on is elérhető.
www.facebook.com/groups/nyegti

shadow

ÚJ JÖVŐKÉP MNB TANULMÁNYI VERSENY

A verseny egyik fontos célja, hogy ösztönözze a hallgatókat az alább felsorolt öt téma egyikében való elmélyülésre, saját kutatásuk megkezdésére vagy folyamatban lévő kutatásuk folytatására annak érdekében, hogy az egyes területek szakmai információbázisa minél magasabb minőségű tartalommal gyarapodjon és minél szélesebb körh&oum

shadow

Felvételi 2020.

shadow
shadow

Szakirányú továbbképzés

Szeretettel várjuk leendő hallgatóinkat
shadow
shadow

Az első szakmai konferencia a vészhelyzet után

2020. június 18-án a Nyíregyházi Egyetem Gazdálkodástudományi Intézetének szervezésében megrendezésre került a "Híd a jövőbe" - Szabolcs-Szatmár-Bereg megye gazdasági és oktatási stratégiája a 2021-2027 időszakban című szakmai konferencia és kerekasztal beszélgetés. A konferencia az egyetem első nyilvános, személyes részvételű eseménye az elmúlt hónapok vészhelyzeti intézkedései után.

A szakmai rendezvényen a szervező intézeten kívül az eseményen részt vett a Nyíregyházi Egyetem rektora és rektori vezetése, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Önkormányzat elnöke és elnöksége, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség elnöke, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke, valamint a megyei székhelyű szervezetek, vállalkozások vezetői, valamint az egyetem oktatói és munkatársai.

A konferencia fő célja a közös útkeresés, a körülöttünk zajló gazdasági folyamatok értékelése, valamint a Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, a Nyíregyházi Egyetem fejlesztési távlatainak és stratégiájának megismerése volt.

A konferenciának a baktalórántházi Fenyves Szálloda és Konferencia Központ adott otthont.

        

shadow

Várjuk a jelentkezéseket a szakjainkra!

shadow
shadow
shadow