slideshow 1

 

Báloztak a gólyák

A Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Önkormányzati Testülete hagyományaihoz híven ebben az évben is megrendezte az elsőéves hallgatók tiszteletére a Gólyabált. 2017. október 18-án, szerdán 20 órakor vette kezdetét az esemény. Az ízletes vacsora elfogyasztása után az egyetem rektora, Vassné dr. Figula Erika osztotta meg a bálozókkal ünnepi gondolatait, jókívánságait. Ezt követően a gólyák nyitótánca következett, a bécsi keringőt 12 pár táncolta, melyet egyik volt hallgatónk, Pivarnyik Gréta tanította be az elsősöknek.

    

   

A gólyakeringő után nem is jöhetett más, mint a Gólyaeskü Nagy Arabella Henrietta HÖT elnök vezényletével minden jelenlévő elsős hallgató letette a humoros, frappáns, ám de komoly gondolatokat is tartalmazó esküt. Az est további részében színpadra lépett a Children Of Distance zenekar, a buliban pedig Dj Franky, a Hallgatói Szertár Klub rezidense szolgáltatta a talpalávaló dallamokat.

A szervezők értékelése szerint sikeres volt a program, a bálozók jó hangulata hajnalig tartott; az első összesítések alapján a tavalyi évhez képest több elsős, több vendég vett részt a programon.

 


 

2016, Nyiregyhaza