Terepgyakorlat II. (FDO1225; FDO1225L)

 
Tisztelt Hallgatók!
 
A járványügyi helyzetre tekintettel az FDO1225, FDO1225L, ill. BFD1227L Terepgyakorlat II. c. kurzus az eredetileg tervezett időpontban (2020. május 4-6.) és formában nem megvalósítható. Ennek ellenére szeretnénk mindenki számára biztosítani a tárgy teljesítésének lehetőségét távoktatási formában. Ezért az a döntés született, hogy a terepgyakorlathoz kapcsolódó elméleti ismereteket mindenkinek egyénileg kell áttekintenie a megadott források alapján, majd az ezekhez kapcsolódó kérdéseket a kiadott gyakorlati naplóban kell megválaszolni.
 
A kitöltött gyakorlati naplókat a Nyíregyházi Egyetem rendkívüli távoktatás idejére fenntartott online oktatási felületén, a Moodle-ből kell letölteni, majd kitöltés után oda is kell feltölteni.
 
A kitöltött gyakorlati naplók feltöltési határideje nappali tagozaton 2020. május 15. (péntek) 12:00, levelező tagozaton május 29. (péntek) 12:00.
 
A gyakorlati jegyek meghatározása a leadott gyakorlati naplók szakmai színvonalának értékelése alapján történik.
 
A Nyíregyházi Egyetem rendkívüli távoktatás idejére fenntartott online oktatási felülete, a https://moodle.nye.hu/ címen érhető el.
 
A távoktatási rendszerbe a Neptun kódjukkal, és a https://hp.nye.hu/ oldalon regisztrált hallgatói jelszóval tudnak belépni.
 
Felhívom figyelmüket, hogy a Moodle rendszerben csak azokat kurzusokat vegyék fel, amelyekre a Neptunban is jelentkeztek!
 
A kurzusok keresése a főoldal alján található „Kurzusok keresése” mező kitöltésével lehetséges.
 
Ha bármilyen kérdésük, problémájuk merül fel, keressenek a tomori.mihaly[kukac]nye.hu e-mail címen!
 
Tisztelettel:
Dr. Tömöri Mihály
kurzusoktató
 
 
shadow