Terepgyakorlat I. (FDO1224; FDO1224L)

 
A Terepgyakorlat I. c. kurzus (FDO1224, FDO11224L) eredetileg 2020. április 27–29. között került volna megtartásra. Mivel a jelenlegi veszélyhelyzet nem teszi lehetővé a gyakorlat megszokott formában történő megtartását, így ennek lebonyolítására a helyzetre való tekintettel nem kerül sor. A terepgyakorlat teljesítése a többi tárgyhoz hasonlóan távoktatási formában valósul meg.
 
A kurzus számonkérése a Moodle rendszerből is elérhető terepgyakorlati napló kiértékelése alapján történik. A gyakorlati napló elérhető a Nyíregyházi Egyetem E-Learning portálján, a rendkívüli távoktatás idejére fenntartott elektronikus oktatást támogató felületén a https://moodle.nye.hu/ oldalon (illetve letölthető innen is). Ide a Nyíregyházi Egyetem hallgatói a Neptun kódjukkal, és a https://hp.nye.hu/ oldalon regisztrált hallgatói jelszóval tudnak belépni. A hallgatók a kurzus nevének pontos ismerete alapján, a főoldal lapalján található Kurzusok keresése segítségével találhatják meg a leggyorsabban a tárgyat.
 
A hallgatók által kitöltött terepgyakorlati naplót szintén ide, vagyis a Moodle rendszerbe kell feltölteni (határidő: 2020. május 11.). Amennyiben bárkinek további kérdése lenne, kérem írjanak a lenkey.gabor@nye.hu címre, és rövid határidőn belül válaszolok.
 
Jó munkát és jó egészséget kívánok!
 
Üdvözlettel,
Dr. Lenkey Gábor
 
 
 
shadow