Tájékoztató a terepgyakorlatokról - Frissítve!

Mint ahogy az mindenki számára ismert, a veszélyhelyzetre való tekintettel a Nyíregyházi Egyetemen az oktatás távoktatás keretein belül zajlik. Ez a döntés érinti a terepgyakorlatokat nappali és levelező tagozaton egyaránt.
 
Mivel a jelenlegi veszélyhelyzet nem teszi lehetővé a gyakorlat megszokott formában történő megtartását, így ennek lebonyolítására a helyzetre való tekintettel nem kerül sor. A terepgyakorlat teljesítése a többi tárgyhoz hasonlóan távoktatási formában valósul meg. A kurzusokról, illetve azok számonkérésének módjáról az alábbi linkre kattintva (lásd lentebb) kaphatnak részletesebb tájékoztatást. 
 
Amennyiben bárkinek további kérdése lenne, kérem, keressék a tárgyfelelős oktatókat: Terepgyakorlat I. (dr. Lenkey Gábor, e-mail: lenkey.gabor@nye.hu); Terepgyakorlat II. (dr. Tömöri Mihály, e-mail: tomori.mihaly@nye.hu); Terepgyakorlat III. (Bányászné dr. Kristóf Andrea, e-mail: kristof.andrea@nye.hu), akik a megkeresésükre rövid határidőn belül válaszolnak. Ekkor azonban megkérjük Önöket arra, hogy a levél tárgyában tüntessék fel a kurzus címét és Neptun kódját is, továbbá legyenek szívesek egy rövid információt küldeni magukról (név, Neptun-kód), hogy gyorsabban beazonosíthatók legyenek.
 
 
 
 
shadow