Tájékoztató a terepgyakorlatokról

 
Mint ahogy az mindenki számára ismert, a Kormány által 2020. március 11-én elrendelt veszélyhelyzetre való tekintettel a Nyíregyházi Egyetem vezetése döntött arról, hogy 2020. március 23. napjától az egyetemi oktatás távoktatás keretein belül zajlik. Ez a döntés érinti a terepgyakorlatokat nappali és levelező tagozaton egyaránt.
 
Mivel a jelenlegi veszélyhelyzet nem teszi lehetővé a gyakorlat megszokott formában történő megtartását, így ennek lebonyolítására a helyzetre való tekintettel nem kerül sor. A terepgyakorlat teljesítése a többi tárgyhoz hasonlóan távoktatási formában valósul meg. A kurzusokról, illetve azok számonkérésének módjáról az alábbi linkre kattintva (lásd lentebb) kaphatnak részletesebb tájékoztatást. A tájékoztatók, illetve tananyagok a Moodle rendszerben is elérhetők. Ez utóbbi a Nyíregyházi Egyetem E-Learning portálja, a rendkívüli távoktatás idejére fenntartott online oktatási felület, mely a https://moodle.nye.hu/ elektronikus oktatást támogató felületen érhető el. Ide a Nyíregyházi Egyetem hallgatói a Neptun-kódjukkal, és a https://hp.nye.hu/ oldalon regisztrált hallgatói jelszóval tudnak belépni. A hallgatók a kurzus nevének pontos ismerete alapján, a főoldal lapalján található „Kurzusok keresése” segítségével találhatják meg a leggyorsabban a tárgyat.
 
Amennyiben bárkinek további kérdése lenne, kérem, keressék a tárgyfelelős oktatókat: Terepgyakorlat I. (dr. Lenkey Gábor, e-mail: lenkey.gabor@nye.hu); Terepgyakorlat II. (dr. Tömöri Mihály, e-mail: tomori.mihaly@nye.hu); Terepgyakorlat III. (Bányászné dr. Kristóf Andrea, e-mail: kristof.andrea@nye.hu), akik a megkeresésükre rövid határidőn belül válaszolnak. Ekkor azonban megkérjük Önöket arra, hogy a levél tárgyában tüntessék fel a kurzus címét és Neptun kódját is, továbbá legyenek szívesek egy rövid információt küldeni magukról (név, Neptun-kód), hogy gyorsabban beazonosíthatók legyenek.
 
 
 
 
shadow