Gyászhír

Elhunyt Dr. Tóth József rector emeritus

A Pécsi Tudományegyetem, a PTE Természettudományi Kara és a gyászoló család mély megrendüléssel tudatja, hogy Dr. Tóth József, Pécs Megyei Jogú Város Díszpolgára, Rector Emeritus, Professor Emeritus, a Pécsi Tudományegyetem volt rektora, a PTE Természettudományi Kar egykori dékánja, a Földtudományi Doktori Iskola alapítója és hajdani vezetője, a Magyar Tudományos Akadémia doktora, a Pro Universitate Quinqueecclesiensis kitüntetés birtokosa 2013. február 7-én rövid, súlyos betegség után, életének 73. esztendejében elhunyt.

 

 

Személyében az egyetem jelentős vezetőjét, nagyra becsült professzorát, szakterületének kiváló művelőjét, az egyetem valamint a Nyíregyházi Főiskola vendégprofesszorát hallgatóinak elismert és elhivatott oktatóját gyászoljuk.

Az elhunytat a Pécsi Tudományegyetem és a PTE Természettudományi Kara saját halottjuknak tekintik és megrendülten osztoznak a család fájdalmában.

Emlékét a Nyíregyházi Főiskola Turizmus és Földrajztudományi Intézet valamennyi oktatója és hallgatója tisztelettel megőrzi.

 

Temetése 2013. február 22-én 10.30-kor lesz Pécsett

shadow