Prof. Dr. Hanusz Árpádhoz beosztott nyári gyakorlatos hallgatóknak

Prof. Dr. Hanusz Árpádhoz beosztott nyári gyakorlatos hallgatóknak
 
Kedves Hallgatók!
 
A nyári 6 hetes gyakorlattal kapcsolatos tudnivalókat szeretném pontosítani.
 
Minden hallgató el kell, hogy készítse a 6 hetes gyakorlat egy oldalas heti bontásban megadott ütemtervét, amiben fel kell tüntetni azokat a tevékenységeket, amelyek a végzett kutatómunkát segítik, és a konkrét elvégzendő feladatokat is.
 
Ezt az ütemtervet, valamint a szakdolgozatának a témavázlatát és a már elkészített szakdolgozat I. anyagát legkésőbb július 15-ig e-mailben az arpad.hanusz@gmail.com címre el kell küldeni.
 
Ha megnéztem, és jóváhagytam a kutatási tervet, akkor lehet indítani az érdemi munkát.
A beadott anyagok a gyakorlati napló szerves részét fogják képezni és segítenek abban, hogy a gyakorlati munka célirányos és eredményes legyen.
 
A nyár folyamán elérhető leszek, és természetesen bármilyen probléma merül fel a gyakorlati primer vagy szekunder kutatás során, kérem, hogy írják meg e-mailben.
 
Augusztus 22-én bent benn tartózkodom az intézetben, és ha olyan probléma adódott a kutatás során, amit nem tudtunk e-mailben pontosítani, egyeztetni, akkor személyes konzultációra várom a főiskolán.
 
Ahhoz, hogy eredményes legyen a gyakorlati munkájuk, az elért részeredményekről legkésőbb augusztus 15-ig beszámolót kell készíteni és elektronikus úton elküldeni a címemre.
 
Minden kedves hallgatónak eredményes jó munkát kívánok a 6 hetes gyakorlat idejére!
 
Nyíregyháza, 2012. július 5.
 
 
Üdvözlettel:
Hanusz Á.

 

shadow