Friss információk a 6 hetes nyári gyakorlattal kapcsolatban

Tisztelt Hallgatók!
 
Korábban (2012 januárjában) már tájékoztattuk Önöket arról, hogy (a Tanulmányi és Vizsgaszabályzatnak megfelelően) „6 hetes nyári gyakorlat”-ot kell teljesíteniük, mely teljesítéséhez a 2012/13-as tanév I. félévében Neptun-on is fel kell majd venniük a tantárgyat. Ehhez a „nyilatkozat”-ot a február 16-i tájékoztatón alá is írták a hallgatók.
 
Ennek gyakorlati teljesítését 2012 nyarán kell lebonyolítaniuk. Intézetünk oktatói – kiegészítve a korábbiakat – kidolgozták a gyakorlat „témáit”, melyeket megtalálják az alábbiakban, illetve a Turizmus és Földrajztudományi Intézet honlapján is. De, a további részletekről az Intézet minden oktatója készséggel ad felvilágosítást a vizsgaidőszakban, és a nyár folyamán is (ügyeleti rend szerint). Elérhetőségek szintén a honlapon (de a folyosón található faliújságon is) megtalálhatók; melyek, az alábbiak:
 
Telefonszám: 42/599-447 (közvetlen szám), 599-400/mellék (központi szám)
 
E-mailes elérhetőségek:
 
Aranyossyné Szegedi Andrea
szegedi@nyf.hu
Dr. Dobány Zoltán
dobany@nyf.hu
Prof. Dr. Hanusz Árpád
hanusz@nyf.hu
Dr. Kókai Sándor
kokai@nyf.hu
Dr. habil Tar Károly
tar.karoly@nyf.hu
Dr. Tömöri Mihály
tomori@nyf.hu
Dr. Sütő László
sutolaci@nyf.hu
Dr. Szepesi János
szepesij@nyf.hu

  

A gyakorlat teljesítéséhez kapcsolódó „gyakorlati napló”-t és az egyes elvégzendő részfeladatok elvárásait, előírásait a Turizmus és Földrajztudományi Intézet honlapján is (külön linkben) megjelenítettük.
 
Ha idő közben más információ is felmerül, arról értesíteni fogjuk Önöket a Neptun-on keresztül.
 
 
Nyíregyháza, 2012. június 19.
 
Dr. habil Kókai Sándor s.k.
intézetigazgató egyetemi magántanár
 


shadow