„6 hetes nyári gyakorlat”

Tisztelt Hallgatók!
 
Mint bizonyára ismeretes Önök előtt, azon hallgatók részére, akik 2010-ben kezdték el a főiskolai tanulmányaikat – törvényi előírások alapján – „6 hetes nyári gyakorlat”-on kell részt venniük. A törvényi előírások szerint mind a nappalis mind a levelezős hall-gatókra egyaránt vonatkozik a 6 hetes időtartam. Az idegenforgalmi szakirányos hallgatóknak az egy hetes szakmai gyakorlatot (FDB2220, FDB2220L) be tudjuk számítani, így számukra 5 hét teljesítése kötelező.

A gyakorlattal kapcsolatosan a Turizmus és Földrajztudományi Intézet oktatói egységes „gyakorlati napló”-t és „követelményrendszer”-t állítottak össze. A gyakorlat teljesítésének részleteiről 2012. február 16-án 10 órától (a 6-os körelőadóban) „Európa természet- és társadalomföldrajza” tárgy előadás helyett általános tájékoztatót tartunk. Minden hallgató számára a megjelenés kötelező!

A hallgatóknak itt nyilatkozniuk kell arról, hogy – tanulmányi előmenetelüktől függően – mikor (pl. 2012 nyara, 2123 nyara) tudják ezt a gyakorlatot teljesíteni.

A gyakorlat teljesítéséhez kapcsolódó „gyakorlati napló”-t és az egyes elvégzendő részfeladatok vázlatát a Turizmus és Földrajztudományi Intézet honlapján is (külön linkben) megjelenítettük.

Tisztelettel kérjük a hallgatókat, hogy addig is tanulmányozzák ezeket az anyagokat, hogy 16-án már felkészülten hallgathassák meg a tájékoztatót. További részletekről az Intézet oktatói készséggel adnak felvilágosítást február 16-a után.


Nyíregyháza, 2012. január 31.

Dr. habil Kókai Sándor s.k.
intézetigazgató egyetemi magántanár
shadow