Új elérhetőség: foldrajz.nye.hu

"Ez az oldal megszűnésre kerül, az új oldal a

shadow

Tájékoztató a terepgyakorlatokról - Frissítve!

Mint ahogy az mindenki számára ismert, a veszélyhelyzetre való tekintettel a Nyíregyházi Egyetemen az oktatás távoktatás keretein belül zajlik. Ez a döntés érinti a terepgyakorlatokat nappali és levelező tagozaton egyaránt.
shadow

Tájékoztató a nyári gyakorlatról - Frissítve!

 
A Földrajz alapképzési (BSc) szak 5. félévben kerül meghirdetésre a Szakmai gyakorlat (BFD1138L), a 2017 előtt felvettekre érvényes „régi” mintatantervben a gyakorlati kurzus kódja: nappali tagozaton FDB1706, levelező tagozaton FDB1706L.
shadow

37. Nyírségi Földrajzi Napok

MEGHÍVÓ

shadow

Szerencs Város Önkormányzata 2021. augusztus 20-án  

shadow

Ezúton tájékoztatjuk a záróvizsgára jelentkezett hallgatóinkat, hogy a BSc záróvizsgán a szakdolgozatukat egy Power Point (ppt) előadás keretében kell megvédeni. A védését és a bíráló kérdéseire adott válaszokat tartalmazó ppt file terjedelme minimum 10, maximum 15 db dia legyen. A bíráló kérdései a szakdolgozati bírálati lapon lesznek feltüntetve.

shadow
shadow

Nekrológ dr. Boros Lászlóról

 
shadow

Elhunyt dr. Boros László

 

shadow

A Magyar Földrajzi Társaság pályázati felhívása

A Magyar Földrajzi Társaság Oktatásmódszertani Szakosztálya idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Ehhez kapcsolódóan Földrajz – Én ezért szeretlek! címmel pályázatot ír ki. A kiírás itt tekinthető meg (pdf)
 
shadow