A Magyar Földrajzi Társaság pályázati felhívása

A Magyar Földrajzi Társaság Oktatásmódszertani Szakosztálya idén ünnepli fennállásának 100. évfordulóját. Ehhez kapcsolódóan Földrajz – Én ezért szeretlek! címmel pályázatot ír ki. A kiírás itt tekinthető meg (pdf)
 
shadow

Tájékoztató a nyári gyakorlatról

 
A Földrajz alapképzési (BSc) szak 5. félévben kerül meghirdetésre a Szakmai gyakorlat (BFD1138L), a 2017 előtt felvettekre érvényes „régi” mintatantervben a gyakorlati kurzus kódja: nappali tagozaton FDB1706, levelező tagozaton FDB1706L.
shadow

Tájékoztató a terepgyakorlatokról

 
Mint ahogy az mindenki számára ismert, a Kormány által 2020. március 11-én elrendelt veszélyhelyzetre való tekintettel a Nyíregyházi Egyetem vezetése döntött arról, hogy 2020. március 23. napjától az egyetemi oktatás távoktatás keretein belül zajlik. Ez a döntés érinti a terepgyakorlatokat nappali és levelező tagozaton egyaránt.
shadow
shadow
shadow
shadow
shadow
 
Korosztályos turizmus „Határtalanul!”
 
A Magyar Földrajzi Társaság Nyírségi Osztályának rendezvénye
shadow

Barangolások a történelmi Magyarországon

 
Meghívó dr. Komáromi István digitális előadására
 
shadow

Meghívó az egyetem karácsonyi ünnepségére

 
Szeretettel meghívjuk a Nyíregyházi Egyetem dolgozóit, hallgatóit, volt munkatársait az intézmény hagyományos karácsonyi ünnepségére, melyet a „B” épület Kodály termében, 2019. december 18-án, szerdán, 14:00 órától tartunk.
 
 
shadow