slideshow 1

 

PÁLYÁZAT egyetemi hallgatóknak

„Magyarország és a közép-európai térség az Európai Unióban, az Európai Unió a világban” címmel egyetemek és a főiskolák hallgatói számára pályázatot hirdet az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője. A pályázatra a magyarországi felsőoktatási intézmények alap-, mester- vagy osztatlan képzésében részt vevő, valamint a Magyarországgal szomszédos államok magyar nyelven is oktató felsőoktatási intézményeinek 30 évnél fiatalabb, nappali vagy levelező tagozatos, aktív státuszú hallgatói jelentkezhetnek.

 

A pályázat beküldésének határideje: 2017. december 15. (péntek)

A témaköröket és részletes tájékoztatást a Magyar Országgyűlés honlapján (http://www.parlament.hu/) és Facebook oldalán (https://www.facebook.com/orszaggyules) találnak az érdeklődők.

A pályázatokat az Országgyűlés elnöke által felkért szakértőkből álló bírálóbizottság értékeli, amely fenntartja magának a jogot, hogy – a pályaművek minőségére figyelemmel - egyes helyezéseket ne ítéljen oda vagy több helyezettet javasoljon díjazásra.

A pályázat díjazása:

                I. helyezett         400 000 Ft

                II. helyezett        300 000 Ft

                III. helyezett      200 000 Ft

                valamint két különdíj, egyenként 150 000 Ft

(A pályázati díjakat adó és társadalombiztosítási járulék terheli.)

A díjazottak a fenti pénzjutalmon felül, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének fejajánlásából 2018 folyamán kétnapos brüsszeli tanulmányúton vehetnek részt.

 


 

2016, Nyiregyhaza