slideshow 1

 

ERASMUS+ pályázati felhívás

A Nyíregyházi Egyetem Hallgatói Szolgáltató Központ felhívása
Pályázati lehetőségek az ERASMUS+ PROGRAM keretén belül a 2018/2019-es tanévre vonatkozóan:  A Nyíregyházi Egyetem (NyE) pályázati felhívást tesz közzé a Nyíregyházi Egyetemen valamennyi közalkalmazotti jogviszonyban dolgozó munkatárs részére. Jelen felhívás során oktatási illetve képzési célú mobilitásra lehet jelentkezni, melyet 2018. szeptember 1- 2019. szeptember 30. között lehet megvalósítani.

Az Erasmus+ programban a Nyíregyházi Egyetem fő célkitűzései a ki- és beutazó hallgatói létszámok emelése, a külföldi partnerintézményekkel való együttműködések fejlesztése, új partneregyetemek bevonása a programba, valamint a nemzetközi dolgozói bázis megteremtése a közös tudományos együttműködésekhez.

Az intézményi pályázati felhívás és az online jelentkezési felület elérhető a következő oldalon: http://www.nye.hu/international/jelentkezés

A pályázatok beadási ideje: 2018. június 15. 12:00

Tájékoztatjuk a jelentkezőket, hogy a pályázat kizárólag online formában nyújtható be. A pályázatok tervezésekor figyelembe kell venni a Nyíregyházi Egyetem 2017. március 2-án hatályba lépett Hivatalos külföldi utazások szabályzatában foglaltakat.

 


 

2016, Nyiregyhaza